FAQS

Wordt dit vergoed door het ziekenfonds?

Ja. De Voedingstechnoloog is aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. Bij veel verzekeringsmaatschappijen worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Moet ik meerdere keren komen?

U bepaalt zelf hoeveel keren U gebruik wilt maken van onze diensten en waarvoor. Het is dus tevens mogelijk alleen een body-check uit te laten voeren zodat U weet wat uw knelpunten zijn.

Moet ik naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken?

Ons bloedonderzoek wordt uitgevoerd door de Star. U kunt ervoor kiezen dit bij de Star te laten doen of iemand bij U thuis te laten komen om bloed te prikken. Lees hierover meer op onze website.

Wordt dit gewoon WEER een dieet?

Nee. Bij de body-check wordt er gekeken naar alle facetten van uw lichaam. Door uit te vinden hoe UW lichaam op bepaalde stoffen reageert, kunnen wij uw voeding patroon aansluiten op uw lichaam behoeften waardoor u weer beter in uw vel gaat zitten.

Helpt dit echt?

Door middel van een gezondheid- en bloedanalyse bekijken we hoe voeding van invloed is op jouw gezondheid en hormoonhuishouding. We stellen een persoonlijk voedingsplan op om jouw lichaam optimaal te laten functioneren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding op gebieden waar jij het nodig hebt: met de juiste combinatie van voeding, beweging en mindset realiseer je uiteindelijk door eigen inzet het gewenste resultaat.

Wat wordt er getest bij een body-check?

Bij een bodycheck meten en stimuleren we het lichaam op 11.000 frequenties, op het gebied van virussen, bacteriën, schimmels, parasieten, enzymen, aminozuren, vitaminen, hormonen en zelfs op emoties, mentale en sociale vlakken. Deze meting laat ons zien waar de stress en oorzaak van uw probleem liggen.

Wat is orthomoleculaire voeding?

De Orthomoleculaire voedingsleer is gebaseerd op de waardevolle nutriënten vanuit de voeding. Het risico op nutriëntentekorten is erg groot met de huidige Westerse eetgewoonten, waarin veel fastfood, koolhydraten, suikers en vetten worden gegeten en weinig groenten, fruit, vis, noten etc. Het genetisch profiel van het lichaam is niet gericht op dit type voeding maar op een voeding die rijker is aan vitamines, mineralen, aminozuren en andere nutriënten. De orthomoleculaire voeding (orthos = Grieks voor juist, optimaal) streeft ernaar de door de lichaamscellen benodigde voedingsstoffen in optimale hoeveelheden aan te bieden.

Video: We eten ons ziek


Stel uw vraag


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht