Afvallen


belly-body-calories-diet-42069Geen korte acties, maar blijvend gewenst resultaat! Dat is wat Total Body Lose Weight je biedt. Controle hebben over je gewicht is mogelijk met onderstaand programma’s. Total Body Lose Weight heeft verschillende programma’s die je helpen om snel, en blijvend op je gewenste gewicht te komen.

 


Reset36

 

Het Reset36 lifestyle programma is opgebouwd in 3 fasen (Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase) en - indien gewenst - met begeleiding van een gecertificeerd Total Body coach (live, telefonisch of per e-mail). Verder krijg je een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s, een boodschappenlijst, een handig dieetoverzicht en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden.

Reset36 bestaat verder uit voedingssupplementen die waar gewenst, tekorten of extra behoeften in de voeding aanvullen. Basisbegeleiding door een gecertificeerd Total Body Coach is inbegrepen. Uiteraard is intensieve begeleiding ook mogelijk. Maak vrijblijvend kennis met ons.


Total Body Metabolic

Your Total Body Metabolic is een programma dat zorgt voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, en is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers.

Met behulp van het programma kun je onder begeleiding je huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis hiervoor is jouw persoonlijke voedingsplan. Dit plan wordt opgesteld aan de hand van je actuele bloedwaarden en je gezondheidsgegevens. Het leidt je in vier fasen naar succes en zorgt dat je je persoonlijke gewichtsproblemen voor eens en voor altijd oplost en je gezondheid bevordert.

Hoe werkt Total Body Metabolic?
Je individuele voedingsplan brengt je persoonlijke “lichaamschemie” met de bij jou passende „voedingsmiddelenchemie” in een nieuwe, stofwisselingsbalans. Je gebruikt niet alleen gezonde en de voor jou noodzakelijke voedings- en mineraalstoffen tijdens de maaltijd, maar je eet ook díe voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om je verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen. Jouw plan brengt je gehele persoonlijke fysieke situatie in kaart en is derhalve uitsluitend op jou en jouw gezondheidstoestand van toepassing. Meer weten  wat Metabolic Balance voor je kan betekenen? 
Lees hier meer


Electro Musculair Stimulatie (E.M.S)

Zit lekkerder in je vel met een mooier figuur! Het Total Body Program helpt je bij de opbouw van een gezonde, soepele spiermassa. Wij hebben meer dan 90 speciaal ontwikkelde simulator­programma’s, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Dus heb je een specifiek gebied van je lichaam dat extra aandacht nodig heeft? Met de aanpak van Total Body Program kunnen we je gericht behandelen. Meer weten over de aanpak met EMS? Lees hier meer