Orthomoleculair voedingsdeskundige in Zuid-Holland

Wil jij je gezondheid herstellen met behulp van orthomoleculair voedingsadvies van een voedingsdeskundige in Zuid-Holland? De Voedingstechnoloog helpt jou graag met het behalen van je doelen. Orthomoleculaire geneeskunde, soms ook voedingsgeneeskunde genoemd, is een complementaire geneeswijze met een wetenschappelijke basis. Het doel van orthomoleculair voedingsadvies door onze voedingsdeskundige in Zuid-Holland is om je gezondheid te herstellen, deze op peil te houden en ziekteprocessen te bestrijden.

  • Hulp bij verschillende soorten klachten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Gecertificeerde begeleiders
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op
Meetlint

Een consult over voedingsadvies bij een orthomoleculair voedingsdeskundige Zuid-Holland

Voeding, bioritme, beweging en ontspanning leggen de basis voor een gezond lichaam én een gezonde geest. Het orthomoleculair consult voor voedingsadvies met onze voedingsdeskundige in Zuid-Holland is er speciaal voor als je jouw gezondheidsklachten op een grondige manier wilt aanpakken door middel van een persoonlijk programma. Wil jij weten of je voedingspatroon goed is en of je dingen kunt veranderen om je gezondheid te optimaliseren? Dan vertelt onze orthomoleculair voedingsdeskundige in Zuid-Holland je graag hoe je dit aanpakt door middel van voedingsadvies!

Normale producten en toch gezond

Om gezonder te worden, wordt er in de orthomoleculaire geneeskunde zoveel mogelijk gebruikgemaakt van voedingssupplementen, zoals vitamines, mineralen, vetzuren en andere voedingsstoffen die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken. Dit zijn producten die je gewoon in de supermarkt kunt halen. Bij De Voedingstechnoloog in Rotterdam vinden we het namelijk belangrijk dat je écht eten binnenkrijgt, want ook dan is een betere gezondheid binnen handbereik.

Vraag naar de mogelijkheden voor jou

Ben je geïnteresseerd in orthomoleculair voedingsadvies door een voedingsdeskundige in Rotterdam, Zuid-Holland? Of heb je nog vragen en ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar info@voedingstechnoloog.nl. Wij nemen aan de hand hiervan telefonisch contact met je op.

Gezonde voeding