Werkwijze

pexels-photo-196646

Wij werken als volgt:

  • Advies behandel Plan: (Doelstelling, kosten, vergoedingen)
  • Behandel Plan met regelmatig evaluatie

Je hebt de mogelijkheid serieus antwoord te krijgen op al je vragen. Geen valse hoop of vage beloften maar heldere voorlichting.Na het eerste consult is het mogelijk om, aan de hand van jouw bloedwaardes, een behandelplan op te laten stellen. Met als resultaat een persoonlijk voedingsplan. Hierbij worden de beste elementen van de verschillende methodes/programma’s die wij aanbieden gecombineerd die voor jouw het optimale resultaat bieden.

Voeding & leefstijl

We worden bedolven onder tegenstrijdige meningen en adviezen over wat gezond eten is. Vet of geen vet? Havermout, goji bessen, chia zaad en groene smoothies? En vlees, melk en andere dierlijke producten? Kennis over voeding als medicijn is al zo oud als de mensheid, maar wordt nu ondersteund door goed onderbouwd wetenschappelijk onderzoek. Ik kan je helpen met het praktisch en haalbaar toepassen van deze laatste (en tegelijkertijd ook oeroude) inzichten over wat een mens nodig heeft voor optimale ontwikkeling en functioneren.

Ik ben een voorstander van echt eten: voedzaam, gevarieerd en vooral ook lekker. En ik ben ervan overtuigd dat ieder lichaam uniek is. Daarom zal ik je niet een one size fits all dieet voorschotelen, maar kijken we uitgaande van jouw wensen en behoeften hoe we je systeem dat kunnen geven wat het nodig heeft.

Vergoeding

Tevens kijken wij met je naar je zorgverzekering. Wellicht dat je in aanmerking komt voor vergoedingen. Wij ondersteunen en verzorgen de aanvraag voor vergoeding bij je zorgverzekeraar. Meer weten over de vergoedingen?

Voeding, bioritme, beweging en ontspanning zijn de basis van een gezond lichaam én een gezonde geest. Maar wat is wijsheid? Het orthomoleculair consult is er speciaal voor als je je gezondheidsklachten op een grondige manier wil aanpakken, voor als je je afvraagt of je voedingspatroon wel écht gezond is en of je manier van leven je helpt om je gezondheid te optimaliseren.

 

Naast voeding spelen bioritme, beweging en ontspanning een belangrijke rol in gezond zijn en blijven. Ook hier geldt dat we kijken naar jouw persoonlijke situatie, en hoe we binnen de mogelijkheden kunnen zorgen voor een optimale gezondheid.

Als daar aanleiding toe is, kunnen we verder bloed-, ontlasting- en urineonderzoek laten doen bij een gerenommeerd laboratorium.