Dé dieetcoach in Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een dieetcoach in Zuid-Holland? De Voedingstechnoloog in Rotterdam, nabij Schiedam, Spijkenisse en Vlaardingen is de diëtiste in Zuid-Holland die je zoekt! We weten dat elk lijf anders is en creëren daarom voor iedereen een uniek dieet. De diëtiste maakt voorafgaand aan de behandeling een analyse van je bloedwaarden. Op basis hiervan, en op basis van jouw persoonlijke doelen, wordt een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Dit voedingsplan zorgt ervoor dat je stofwisseling als het ware opnieuw opgestart wordt.

  • Hulp bij verschillende soorten klachten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Gecertificeerde begeleiders
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op
Meetlint

Onze dieetcoach uit Zuid-Holland brengt je in balans

De dieetcoach van De Voedingstechnoloog in Zuid-Holland beschikt over veel kennis over hoe je jouw gezondheid kunt vergroten door middel van een dieet. Ze werkt met verschillende programma’s die aangepast worden aan de behoeften van jouw lijf en jouw doelen. Je individuele voedingsplan brengt je persoonlijke ‘lichaamschemie’ met de bij jou passende ‘voedingsmiddelenchemie’ in een nieuwe stofwisselingsbalans. Je gebruikt niet alleen gezonde en de voor jou noodzakelijke voedings- en mineraalstoffen tijdens de maaltijd, maar je eet ook die voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om je verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen. Het plan van de diëtiste in Rotterdam, nabij Schiedam, Spijkenisse en Vlaardingen, brengt je gehele persoonlijke fysieke situatie in kaart en is uitsluitend op jou en jouw gezondheidstoestand van toepassing. Zo zorgt de dieetcoach in Zuid-Holland voor een persoonlijk plan dat écht werkt voor jou lichaam.

Het belang van de juiste voedingssupplementen

Wanneer je een diëtiste inschakelt, bijvoorbeeld in Schiedam, Spijkenisse of Vlaardingen, zijn er een aantal dingen waar je van tevoren al rekening mee kunt houden. Probeer snoep bijvoorbeeld te vervangen door fruit en eet uitsluitend volkoren producten. Daarnaast spreekt het voor zich dat je etenswaren of dranken die je eerder een loom gevoel geven, het beste kunt laten staan of slechts met mate kunt eten/drinken. Dat is echter niet alles, want ook lichaamsbeweging kan ervoor zorgen dat je stofwisseling aanzienlijk wordt versneld. Regelmatig sporten en bijvoorbeeld vaker de fiets nemen kunnen eveneens helpen om je stofwisseling te verbeteren. Aanvullend helpt de diëtiste in Rotterdam, in de buurt van Schiedam, Spijkenisse en Vlaardingen, je met het voedingsplan.

Neem contact met ons op voor een persoonlijke behandeling

Wil jij graag werken aan je lijf en wil jij een diëtiste uit Zuid-Holland, in de omgeving van Schiedam, Spijkenisse en Vlaardingen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op via info@voedingstechnoloog.nl. De voedingsdeskundige zal vervolgens telefonisch contact met je opnemen.

Gezonde voeding