De voedingstechnoloog

Lyanna Hoogendijk, voedingstechnoloog

Interesse in eten zit diep geworteld in de familie. Met een moeder die een fantastische kok is, is een liefde voor lekker eten als vanzelfsprekend meegegeven. Het plezier dat eten brengt, wordt gezien als een rijkdom, aangezien eten niet alleen verbindt, maar ook voedt en heelt – vooral wanneer de juiste voedingskeuzes worden gemaakt.

Jarenlang kampen met overgevoelige darmen en bijbehorende problemen heeft geleid tot een diepgaande studie van de geneeskrachtige kant van voeding. Studies in Orthomoleculaire Geneeskunde en Darmtherapie zijn gevolgd om deze kennis te verdiepen, evenals een afgeronde studie Hormoontherapie. Hormonen zijn immers de schakelkast van het lichaam en bepalen (of belemmeren) veel functies.

Deze expertise stelt mij in staat om jou te helpen bij het vinden van de juiste voedingsoplossingen voor een gezonder en evenwichtiger leven. We staan klaar om jou bij te staan met deskundig advies en begeleiding op maat. - Drs. Lyanna Hoogendijk, Voedingspsycholoog, Orthomoleculair therapeut.