Een professionele orthomoleculair therapeut in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een orthomoleculair therapeut in Rotterdam, in de buurt van Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen? De Voedingstechnoloog staat graag voor je klaar. Wanneer je last hebt van diverse klachten, zoals overgewicht, migraine, acne, eczeem, psoriasis of andere lichamelijke klachten, bieden wij de oplossing. Door middel van een persoonlijke aanpak die aansluit op de behoeften van jouw lichaam werken we samen aan jouw doelen.

  • Hulp bij verschillende soorten klachten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Gecertificeerde begeleiders
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op
Meetlint

Wat doet de orthomoleculair therapeut in Rotterdam?

Orthomoleculaire geneeskunde wordt ook wel voedingsgeneeskunde genoemd. De orthomoleculair therapeut in Rotterdam, vlak bij Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen werkt met een complementaire geneeswijze die een wetenschappelijke basis heeft. Het doel van de orthomoleculaire behandeling is jouw gezondheid herstellen en op peil houden en diverse ziektes bestrijden. Dit wordt bereikt door zoveel mogelijk gebruik te maken van voedingssupplementen, zoals onder andere vitamines, mineralen, vetzuren en andere voedingsstoffen die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken.

Hoe gaat de orthomoleculair therapeut te werk?

De orthomoleculair therapeut in Rotterdam, in de buurt van Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen helpt je graag om een gezond lijf te krijgen. Voedingsadviezen en voedingssupplementen worden daarom op de persoon afgestemd. Dit doen we door middel van een gezondheids- en bloedanalyse, die bepaalt wat de invloed van voeding is op jouw hormoonhuishouding en de stofwisseling. Aan de hand van deze resultaten wordt een voedingsplan opgesteld die ervoor zorgt dat jouw lichaam weer optimaal functioneert.

Een vergoeding van de behandeling door je zorgverzekeraar

Het is mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van de orthomoleculair therapeut in Rotterdam, in de buurt van Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen. Samen kijken we tijdens het eerste gesprek graag met je mee naar je zorgverzekering, om te zien of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Lees meer over de mogelijke vergoedingen als je benieuwd bent of je in aanmerking komt.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wil jij een voedingsspecialist inschakelen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Naast Rotterdam geeft onze orthomoleculair therapeut natuurlijk ook voedingsadvies aan mensen uit Capelle aan de IJssel, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Spijkenisse en in de omgeving hiervan. Bij vragen of voor het plannen van een afspraak neem je contact met ons op via info@voedingstechnoloog.nl.

Gezonde voeding