Ben jij op zoek naar een orthomoleculair therapeut, diëtist of arts in Rotterdam, in de buurt van Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen? De Voedingstechnoloog staat graag voor je klaar. Wanneer je last hebt van diverse klachten, zoals overgewicht, migraine, acne, eczeem, psoriasis of andere lichamelijke klachten, bied ik de oplossing. Door middel van een persoonlijke aanpak die aansluit op de behoeften van jouw lichaam werken we samen aan jouw doelen.

  • Hulp bij verschillende soorten klachten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Gecertificeerde begeleiders
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op
Meetlint

Wat doet de orthomoleculair therapeut, diëtist of arts in Rotterdam?

Orthomoleculaire geneeskunde wordt ook wel voedingsgeneeskunde genoemd. De orthomoleculair therapeut, diëtist of arts in Rotterdam, vlak bij Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen, werkt aan de hand van een complementaire geneeswijze die een wetenschappelijke basis heeft. Het doel van de orthomoleculaire behandeling is jouw gezondheid herstellen en op peil houden en diverse ziektes bestrijden. Dat wordt bereikt door zoveel mogelijk gebruik te maken van voedingssupplementen, zoals onder andere vitamines, mineralen, vetzuren en andere voedingsstoffen die het lichaam zonder schade gebruikt en verwerkt. Als orthomoleculair therapeut, diëtist of arts in Rotterdam, in de buurt van Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen help ik jou ook graag verder aan de hand van voedingsgeneeskunde.

Hoe gaat de orthomoleculair therapeut te werk?

De orthomoleculair therapeut, diëtist of arts in Rotterdam, in de buurt van Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen helpt je graag om een gezond lijf te krijgen. Voedingsadviezen en voedingssupplementen worden daarom op de persoon afgestemd. Dit doe ik door middel van een gezondheids- en bloedanalyse, die bepaalt wat de invloed van voeding is op jouw hormoonhuishouding en de stofwisseling. Aan de hand van deze resultaten wordt een voedingsplan opgesteld dat ervoor zorgt dat jouw lichaam weer optimaal functioneert. De orthomoleculair therapeut, diëtist of arts in Rotterdam, in de omgeving van Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen schotelt met andere woorden geen standaard dieet voor dat aan iedereen wordt aangeraden. Elk lichaam is uniek en moet op een unieke wijze behandeld worden.

Gezonde voeding

Een vergoeding van de behandeling door je zorgverzekeraar

Het is mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van de orthomoleculair therapeut, diëtist of arts in Rotterdam, in de buurt van Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen. Samen kijken we tijdens het eerste gesprek graag met je mee naar je zorgverzekering, om te zien of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Lees meer over de mogelijke vergoedingen als je benieuwd bent of je in aanmerking komt.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak

Wil jij een voedingsspecialist inschakelen voor een op maat gemaakt voedingsplan? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Naast Rotterdam geeft onze orthomoleculair therapeut, diëtist of arts natuurlijk ook voedingsadvies aan mensen uit Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Spijkenisse en in de omgeving daarvan. Bij vragen voor of over mijn diensten als orthomoleculair therapeut, diëtist of arts in Rotterdam, nabij Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen of voor het plannen van een afspraak neem je contact met mij op via info@voedingstechnoloog.nl. Ik help je met alle plezier verder om je levensstijl op een positieve manier te beïnvloeden. Bekijk alvast onze programma’s en ontdek welke programma’s, of delen ervan, jij wilt volgen.