RainPharma


Total Body Program is erkend verkoper van de producten van RainPharma. RainPharma produceert originele orthomoleculaire voedingssupplementen en natuurlijke huidverzorging van de allerhoogste kwaliteit. Omdat een goede gezondheid start met een gezond gewicht, werd het RainPharma dieet ontworpen. Verantwoord diëten onder begeleiding.


Lichaam

Elk badkamermoment -hoe kort ook- wordt een puur, natuurlijk verwenmoment met onze aromatherapeutische bodylijn. We hebben zacht schuimende douchescrubs op basis van zuiverende klei, doucheoliën die op de huid in een melk veranderen, stimulerende scrubs met suiker, smeuïge hand- en voetencrèmes, lichte bodylotions, voedende massageoliën,… Aan elk product voegden we een magische mix van essentiële oliën toe. Kleurstoffen, sulfaten, minerale oliën, siliconen en synthetische parfums staan op onze zwarte lijst (en niet in de ingrediëntenlijst). Interesse? Bekijk onze webshop.

Geur in huis

De vorige generatie spoot maar al te graag van die zwaar geparfumeerde geuren als er bezoek op komst was. Tegenwoordig houden we meer van natuurlijke aroma’s in onze huiskamer, keuken en slaapkamer. De juiste geuren helpen ons ontspannen, opvrolijken, geven ons energie of zijn helden in het verslaan van onaangename geurtjes. Water, enkele druppels essentiële olie en een aroma diffuser met ultrasone golven zijn alle ingrediënten die je nodig hebt voor een natuurlijke en gezonde geur in huis. Interesse? Bekijk onze webshop.

Gelaat

Met geavanceerde formules die voor bijna 100% natuurlijk zijn, gaan we met ons huidverzorgingsgamma terug naar de essentie van wat de huid nodig heeft om er stralend en gezond uit te zien. Van overdreven claims houden we niet. We laten onze producten liever zelf bewijzen wat ze waard zijn. Volg ons huidverzorgingsprogramma van A tot G en ontdek onze producten met de mythische krachten van broccoli. Onze cabinebehandelingen boosten de effecten van het verzorgingsprogramma. Laat je huid dus af en toe ook eens professioneel onder handen nemen door een RainPharma schoonheidsspecialist. Interesse? Bekijk onze webshop. 


Voedingssupplementen

 Een jonge huid en meer energie begint bij wat er op je bord ligt, maar de meesten onder ons kunnen best wel wat extra vitamines en mineralen gebruiken. De orthomoleculaire RainPharma voedingssupplementen zijn samengesteld met werkstoffen van de allerhoogste kwaliteit en worden moeiteloos door het lichaam opgenomen. Start alvast met MOOD, onze 14-daagse energiekuur. Interesse? Bekijk onze webshop.

Rainshakes

Wie streeft naar een gezond gewicht, graag op gewicht wil blijven of op zoek is naar een evenwichtig tussendoortje kan rekenen op onze eiwitshakes. Ze zijn ook onderdeel van onze huidverbeteringprogramma’s. De Rainshakes zijn de meest zuivere en kwalitatieve eiwitshakes op de markt. Wordt het Blissful Banana, Raw Chocolate of Milk & Cookies? Aan jou de keuze. Interesse? Bekijk onze webshop.