Total Body Oerslank Concept


Oerslank geeft je inzicht in je eigen lichaam!

Eindelijk is er een methode die je laat zien dat je niet per se schuldig bent aan je overgewicht. Het is een methode die inzicht geeft zonder oordeel. Oerslank neemt je bij de hand zodat je kunt ontdekken waar het bij jou beter kan.

Met Oerslank kun je zelf, óf met behulp van onze experts, je eigen handleiding ontdekken. Wij zijn aangesloten bij een groot landelijk netwerk van artsen, therapeuten en coaches. Het Oerslank Concept geeft maatwerk, geen one-size-fits-all-oplossing.

Ondersteuning bij het vinden van jouw Oerslank handleiding?

Soms is het makkelijker of gaat het sneller als iemand je op weg helpt bij je nieuwe Oerslank levensstijl. We beginnen met een intake gesprek waarbij we je gezondheid, in relatie met voeding, in beeld brengen. Daarmee gaan we samen op zoek naar de juiste voedingsmiddelen waardoor je je fitter en energieker gaat voelen. Een onderdeel van het Oerslank concept bestaat uit een workshop gezonder koken. Hierdoor krijg je meer inzicht in wat gezonder koken voor je kan betekenen.

 

Het fundament van het Total Body Oerslank Concept is het zorgen van acceptatie van jezelf zoals je bent aan, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Door te accepteren en (her)waarderen wie we zijn en hoe we eruit zien, kunnen we weer bewust genieten van het leven zoals het is. Dit programma leert ons ook het accepteren van de onbeheersbare invloeden op onze eetgewoonten, zoals stress, emoties en gedachten; om er zo een andere relatie mee leren aan te gaan. We gaan samen koken in de kookstudio en leren welke recepten er geschikt zijn voor welke situaties, waardoor er ruimte ontstaat om tot een meer realistische en duurzame verandering te komen ten aanzien van onze eetgewoonten.

Total Body Oerslank concept kan helpen om meer bewust met eten om te gaan en het leuk en smakelijk te maken.