De voedingsconsulent in Zuid-Holland die maatwerk levert

De voedingsconsulent in Zuid-Holland wilt je gezondheid herstellen, op peil houden en ziekteprocessen bestrijden. Om dat te bereiken wordt er in de orthomoleculaire geneeskunde zoveel mogelijk gebruik gemaakt van voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen, vetzuren en andere voedingsstoffen die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken.

  • Hulp bij verschillende soorten klachten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Gecertificeerde begeleiders
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op
Meetlint

Hoe werkt de voedingsconsulent in Zuid-Holland?

Bij een behandeling door de voedingscoach in Rotterdam, Zuid-Holland worden adviezen over voeding en voedingssupplementen op jouw persoonlijke omstandigheden afgestemd en krijg je een begeleider toegewezen. Op basis van jouw bloedwaarden en je persoonlijke wensen wordt een voedingsplan opgesteld. Dit voedingsplan in combinatie met onze andere programma’s zorgt dat jij een gezond lichaam krijgt. Het individuele voedingsplan van de voedingscoach in Rotterdam, Zuid-Holland, brengt je lichaam in een metabolische balans.

Een (gedeeltelijke) vergoeding door je zorgverzekering

Wanneer jij een begeleider uit Zuid-Holland inschakelt om je te helpen met het kiezen van de juiste voeding, is het mogelijk dat je een (gedeeltelijke) vergoeding ontvangt van je zorgverzekering. Orthomoleculaire geneeskunde is namelijk een complementaire geneeswijze met een wetenschappelijke basis. Hierbij is het doel om de gezondheid van de mens te herstellen door middel van een begeleider die je helpt met de juiste voeding. Het wordt door de verzekeraars dan ook gezien als een aanvullende zorgvorm en wordt niet gedekt vanuit de basisverzekering. Echter heb je vanuit de basisverzekering wel recht op drie uur dieetbegeleiding. Wil je in aanmerking komen voor een vergoeding van de orthomoleculaire behandeling? Dan kijkt de voedingsconsulent in Zuid-Holland graag met je naar de mogelijkheden voor een vergoeding.

Plan een intakegesprek in met de voedingscoach in Zuid-Holland

Wil jij een begeleider in Zuid-Holland inschakelen die je helpt met je voeding, wil je meer informatie over de werkwijze van de voedingsconsulent of wil je weten wat de voedingscoach voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar info@voedingstechnoloog.nl. We nemen vervolgens telefonisch contact met je op om je vragen te beantwoorden en een eventuele kennismaking te plannen bij De Voedingstechnoloog.

Gezonde voeding