De voedingsdeskundige in Zuid-Holland die maatwerk levert

De voedingsdeskundige, oftewel de voedingsconsulent in Zuid-Holland, werkt eraan om je gezondheid te herstellen, op peil te houden en ziekteprocessen te bestrijden. Om dat te bereiken wordt er in de orthomoleculaire geneeskunde zoveel mogelijk gebruikgemaakt van voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen, vetzuren en andere voedingsstoffen die het lichaam zonder schade gebruikt en verwerkt. Ontdek hieronder meer over onze werkzaamheden als voedingscoach in Zuid-Holland.

  • Hulp bij verschillende soorten klachten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Gecertificeerde begeleiders
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op
Meetlint

Hoe werkt de voedingsdeskundige of de voedingscoach in Zuid-Holland?

Bij een behandeling door de voedingscoach of de voedingsconsulent in Rotterdam, in Zuid-Holland, worden adviezen over voeding en voedingssupplementen op jouw persoonlijke omstandigheden afgestemd en krijg je een begeleider, oftewel een voedingsdeskundige, toegewezen. Op basis van jouw bloedwaarden en je persoonlijke wensen wordt een voedingsplan opgesteld. Dit voedingsplan in combinatie met onze andere programma’s, zoals het Metabolic Balance dieet, zorgt ervoor dat jij een gezond lichaam krijgt. Het individuele voedingsplan van de voedingscoach in Rotterdam, Zuid-Holland, brengt je lichaam in een metabolische balans.

Een (gedeeltelijke) vergoeding door je zorgverzekering

Wanneer jij een voedingsdeskundige of een begeleider uit Zuid-Holland inschakelt om je te helpen met het kiezen van de juiste voeding, is het mogelijk dat je een (gedeeltelijke) vergoeding ontvangt van je zorgverzekering. Orthomoleculaire geneeskunde is namelijk een complementaire geneeswijze met een wetenschappelijke basis. Daarbij is het doel om de gezondheid van de mens te herstellen door middel van een begeleider of een voedingsdeskundige in Zuid-Holland, die je helpt met de juiste voeding. Het wordt door de verzekeraars dan ook gezien als een aanvullende zorgvorm en wordt niet gedekt vanuit de basisverzekering. Echter heb je vanuit de basisverzekering wel recht op drie uur dieetbegeleiding. Wil je in aanmerking komen voor een vergoeding van de orthomoleculaire behandeling? Dan kijkt de voedingsconsulent in Zuid-Holland graag met je naar de mogelijkheden voor een vergoeding.

Gezonde voeding

Plan een intakegesprek in met de voedingscoach in Zuid-Holland

Wil jij een begeleider of een voedingsconsulent in Zuid-Holland inschakelen die je helpt met je voeding, wil je meer informatie over de werkwijze van de voedingsconsulent of wil je weten wat de voedingscoach voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op door het contactformulier in te vullen of door te e-mailen naar info@voedingstechnoloog.nl. Ik neem vervolgens telefonisch contact met je op om je vragen te beantwoorden en een eventueel kennismakingsgesprek te plannen bij De Voedingstechnoloog.