Een voedingsdeskundige in Zuid-Holland

Wil jij graag afvallen en kun je de hulp van een voedingsdeskundige in Zuid-Holland wel gebruiken? De Voedingstechnoloog is je graag van dienst. Wanneer je onze voedingsdeskundige in Zuid-Holland inschakelt meten we allereerst je bloedwaarden. Aan de hand hiervan én jouw wensen en behoeften stellen we een persoonlijk voedingsplan samen. Zo val jij op een gezonde manier af die past bij jouw lichaam en zit je snel weer lekker in je vel.

  • Hulp bij verschillende soorten klachten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Gecertificeerde begeleiders
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op
Meetlint

Een behandelplan van een voedingsdeskundige in Zuid-Holland

De voedingsdeskundige van De Voedingstechnoloog in Rotterdam begrijpt dat iedereen uniek is. Daarom wordt er voor iedereen een uniek behandelplan opgesteld. Hierbij is het belangrijk dat wij als voedingsdeskundige in Zuid-Holland voorstander zijn van écht eten. Je voedingsplan bestaat dan ook uit producten die je gewoon in de supermarkt kunt halen.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk behandelplan

Ben je geïnteresseerd in de hulp van een voedingsdeskundige uit Rotterdam, Zuid-Holland, heb je vragen over onze werkwijze of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar info@voedingstechnoloog.nl. Onze voedingsconsulent neemt vervolgens telefonisch contact met je op om te bespreken wat jouw doelen zijn en welk programma hier het meest op aansluit.

Gezonde voeding