Voedingstherapeut in Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een voedingstherapeut of voedingspsycholoog in Rotterdam, Zuid-Holland, die kijkt naar de behoefte van jou en jouw lichaam? De Voedingstechnoloog is een voedingstherapeut/voedingspsycholoog in Rotterdam, Zuid-Holland, die een behandelplan opstelt op basis van je bloedwaarden. Op deze manier ben je verzekerd dat het voedingsplan aansluit op de behoeften van jouw lichaam. Zo wordt de vetverbranding in gang gezet en wordt de stofwisseling als het ware gereset.

  • Hulp bij verschillende soorten klachten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Gecertificeerde begeleiders
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op
Meetlint

Schakel een voedingstherapeut in uit Zuid-Holland voor een gezond lichaam

Wanneer je een voedingstherapeut van ons bedrijf in Zuid-Holland inschakelt voor een behandeling, zorgt de voedingspsycholoog dat de behandeling ervoor zorgt dat jij jouw gewenste doelen behaalt. Of dit nou hulp bij afvallen of aankomen is; wij helpen je graag met het bereiken van je doelen. Door middel van een gezondheids- en bloedanalyse bekijken we hoe voeding van invloed is op jouw gezondheid en hormoonhuishouding.

Ontvang een vergoeding voor de behandeling

Wanneer je de hulp in wilt schakelen van een voedingspsycholoog in Zuid-Holland, is het fijn om het kostenplaatje duidelijk in beeld te hebben. Bij veel verzekeringsmaatschappijen worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Orthomoleculaire geneeskunde kan namelijk een goede aanvullende therapie of geneeswijze zijn. Samen met de voedingspsycholoog in Zuid-Holland kijken we naar je zorgverzekering om te zien of je in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding.

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

Wil je graag een afspraak maken met een voedingstherapeut in Zuid-Holland of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar info@voedingstechnoloog.nl. We nemen dan telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en kijken welk programma aansluit op jouw doel.

Gezonde voeding