Voedingstherapeut in Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een voedingstherapeut, een voedingspsycholoog of een orthomoleculair voedingsdeskundige in Rotterdam, Zuid-Holland, die kijkt naar de behoefte van jou en jouw lichaam en je orthomoleculair voedingsadvies geeft? De Voedingstechnoloog is een voedingstherapeut/voedingspsycholoog/orthomoleculair voedingsdeskundige in Rotterdam, Zuid-Holland, die een behandelplan opstelt op basis van je bloedwaarden. Op deze manier ben je verzekerd dat het voedingsplan aansluit op de behoeften van jouw lichaam. Zo wordt de vetverbranding in gang gezet en wordt de stofwisseling als het ware gereset.

  • Hulp bij verschillende soorten klachten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Gecertificeerde begeleiders
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op
Meetlint

Schakel een voedingstherapeut uit Zuid-Holland in voor een gezond lichaam

Wanneer je een voedingstherapeut of een orthomoleculair voedingsdeskundige van mijn bedrijf in Zuid-Holland inschakelt voor een behandeling of voedingsadvies, zorgt de voedingspsycholoog ervoor dat je met de behandeling je gewenste doelen behaalt. Of dit nou hulp bij afvallen of aankomen is; wij helpen je graag met het bereiken van je doelen. Door middel van een gezondheids- en bloedanalyse bekijk ik hoe voeding van invloed is op jouw gezondheid en hormoonhuishouding.

Ontvang een vergoeding voor orthomoleculair voedingsadvies in Zuid-Holland

Wanneer je de hulp wilt inschakelen van een voedingspsycholoog of een orthomoleculair voedingsdeskundige in Zuid-Holland voor voedingsadvies, is het fijn om het kostenplaatje duidelijk in beeld te hebben. Bij veel verzekeringsmaatschappijen worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Orthomoleculaire geneeskunde kan namelijk een goede aanvullende therapie of geneeswijze zijn. Samen met de voedingspsycholoog in Zuid-Holland kijken we naar je zorgverzekering om te zien of je in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding.

Gezonde voeding

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

Wil je graag een afspraak maken met een voedingstherapeut of een orthomoleculair voedingsdeskundige in Zuid-Holland of heb je vragen over mijn werkwijze bij het geven van voedingsadvies? Neem dan contact met mij op door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@voedingstechnoloog.nl. Ik neem dan telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en kijk welk programma aansluit op jouw doel.