Hulp bij afvallen in Rotterdam

Heb jij hulp nodig bij het afvallen van een diëtist in Rotterdam? De Voedingstechnoloog is gespecialiseerd in het opstellen van een persoonlijk voedingsplan dat aansluit bij de behoeften van jouw lichaam. Dit doen we door je bloedwaarden te meten. Op basis hiervan stellen we een behandelplan samen dat ervoor zorgt dat de vetverbranding in gang wordt gezet en je stofwisseling als het ware weer aanzwengelt. Wie hulp nodig heeft bij het afvallen komt dus naar De Voedingstechnoloog in Rotterdam.

  • Hulp bij verschillende soorten klachten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Gecertificeerde begeleiders
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op
Meetlint

Hulp bij het afvallen van een voedingscoach in Rotterdam

Wanneer je gebruikmaakt van de hulp van een dieetcoach uit Rotterdam, hoef je niet bang te zijn voor moeilijke voedingssupplementen en poedertjes. Wij zijn een voorstander van écht eten. Daarom bestaat het voedingsplan altijd uit producten die je gewoon in de supermarkt kunt halen. Wanneer wij jou hulp bieden bij het afvallen, stelt onze diëtist in Rotterdam een uniek plan voor je samen. Elk lijf is namelijk anders en iedereen heeft andere doelen. Wij luisteren naar wat jij wilt bereiken en passen het voedingsadvies hierop aan.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wil je graag de hulp van onze afvalcoach in Rotterdam inschakelen bij het afvallen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te e-mailen naar info@voedingstechnoloog.nl. Samen kijken we welk programma het meest aansluit op de behoeften van jou en jouw lichaam.

Gezonde voeding