Een afvalcoach in Zuid-Holland


belly-body-calories-diet-42069

Wanneer je wilt afvallen is het een goede keuze om een afvalcoach of een dieetcoach uit Zuid-Holland in te schakelen. Bij De Voedingstechnoloog stellen we een persoonlijk behandelplan op samen met de doelstellingen, kosten en vergoedingen. Een voedingsplan wordt opgesteld op basis van jouw bloedwaarden, zodat we precies weten wat de beste behandeling is voor jou. We zorgen er met de behandeling voor dat je vetverbranding op gang komt en je stofwisseling gereset wordt. Zo ben je snel op je streefgewicht, terwijl je wel normale producten uit de supermarkt kunt blijven eten.

 

De verschillende programma’s om af te vallen met een afvalcoach of dieetcoach in Zuid-Holland

Met een afvalcoach of een dieetcoach in Zuid-Holland heb je geen korte acties, maar blijvend gewenst resultaat! Bij De Voedingstechnoloog werken we met Total Body Lose Weight, dat verschillende programma’s bevat die je helpen om snel en blijvend op je gewenste gewicht te komen. Controle hebben over je gewicht is mogelijk met onderstaande programma’s.


Reset36

 

Het Reset36 lifestyleprogramma bestaat uit drie fasen: dieetfase, stabilisatiefase en levensfase. Je ontvangt een uitgebreide handleiding, tips & tricks, smakelijke weekmenu’s, een boodschappenlijst, een handig dieetoverzicht en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Reset36 bestaat uit voedingssupplementen die tekorten of extra behoeften in de voeding aanvullen. Indien gewenst wordt dit programma uitgevoerd onder begeleiding van een gecertificeerde Total Body afvalcoach of een dieetcoach in Zuid-Holland, ook telefonisch en per e-mail. Basisbegeleiding door een gecertificeerd Total Body Coach is inbegrepen. Uiteraard is intensieve begeleiding van een voedingsdeskundige ook mogelijk.


Total Body Metabolic

 

Your Total Body Metabolic is een programma dat zorgt voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie en is ontwikkeld door therapeuten en voedingswetenschappers. Met behulp van het programma kun je onder begeleiding van een afvalcoach of een dieetcoach in Rotterdam, Zuid-Holland, je huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis daarvoor is jouw persoonlijke voedingsplan. Dit plan wordt opgesteld aan de hand van je actuele bloedwaarden en je gezondheidsgegevens. Het Metabolic Balance dieet leidt je in vier fasen naar succes en zorgt dat je je persoonlijke gewichtsproblemen voor eens en voor altijd oplost en je gezondheid bevordert.

 

 

 


Electro Musculair Stimulatie (E.M.S)

Zit lekkerder in je vel met een mooier figuur! Het Total Body Program helpt je bij de opbouw van een gezonde, soepele spiermassa. Wij hebben meer dan 90 speciaal ontwikkelde simulator­programma’s, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Dus heb je een specifiek gebied van je lichaam dat extra aandacht nodig heeft? Met de aanpak van Total Body Program kan onze afvalcoach of dieetcoach in Zuid-Holland je gericht behandelen.

Neem contact met ons op

Ben jij geïnteresseerd in afvallen met behulp van een afvalcoach of een dieetcoach van De Voedingstechnoloog in Rotterdam, Zuid-Holland? Stuur dan een e-mail naar info@voedingstechnoloog.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.