Een orthomoleculair diëtist in Rotterdam

Wil jij een orthomoleculair diëtist inschakelen in Rotterdam om ervoor te zorgen dat je voeding afgestemd wordt op de behoeftes van jouw hormoonhuishouding? De Voedingstechnoloog is een orthomoleculair therapeut in Rotterdam die jou kan helpen. Ben je al tijden bezig met afvallen, maar heb je nog geen succes? Of heb je een verstoorde stofwisseling of hormoonhuishouding en ervaar je hierdoor klachten, zoals overgewicht, vermoeidheid, onrust, migraine, eczeem, acne, psoriasis of andere lichamelijke klachten? Dan kan de orthomoleculair therapeut/diëtist van De Voedingstechnoloog in Rotterdam je helpen om je stofwisseling als het ware te herstarten.

  • Hulp bij verschillende soorten klachten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Gecertificeerde begeleiders
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op
Meetlint

Wat doet de orthomoleculair diëtist in Rotterdam?

Wanneer je een behandeling wilt van onze orthomoleculair therapeut in Rotterdam, zal de diëtist eerst jouw bloedwaarden meten. Aan de hand van deze gezondheid- en bloedanalyse wordt bepaald hoe de voeding die jij eet van invloed is op jouw gezondheid, stofwisseling en hormoonhuishouding. Vervolgens wordt op basis hiervan een persoonlijk voedingsplan opgesteld, wat in combinatie met onze andere programma’s zorgt voor een gezond lichaam. Het voedingsplan zorgt ervoor dat de lichaamschemie en de voedingsmiddelenchemie samen in een metabolische balans komen en dat jouw lichaam weer optimaal functioneert.

Wij pakken de oorzaak van het probleem aan

Bij De Voedingstechnoloog in Rotterdam zorgt de orthomoleculair diëtist ervoor dat de specifieke oorzaak van jouw klachten wordt aangepakt. Wij begrijpen dat elk lijf uniek is en een persoonlijk behandeling een vereiste is wanneer het aankomt op een goede gezondheid. In veel gevallen is de oorzaak van de klachten een verstoorde hormoonbalans en verkeerde voeding. Dit veroorzaakt diverse problemen en stelt je open voor diverse risico’s. Het persoonlijk voedingsplan dat de orthomoleculair therapeut in Rotterdam voor je opstelt, is er op gericht je hormoonbalans te herstellen en laat je lichaam de voeding weer omzetten in energie in plaats van vet. Zo helpt de afvalcoach jou om jouw doelen te bereiken.

Plan direct een afspraak in

Ben jij geïnteresseerd in de hulp van onze orthomoleculair therapeut in Rotterdam, wil je meer weten over de werkwijze van de diëtist of heb je andere vragen? Neem dan direct contact met ons op via info@voedingstechnoloog.nl. We nemen vervolgens telefonisch contact met je op om een intake te plannen en je vragen te beantwoorden.

Gezonde voeding